Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Flere forandringer

March 12th, 2014 · 2 Comments · Diverse, Klampenborg, Photo

I søndags var jeg igen en tur på banen og fotografere fremskridt i forandringsprocessen. Nu ser der allerede anderledes ud igen, men det ser I så i næste ombæring. Jeg kan jo ikke rende der dagligt og fotografere, så en gang i ugen, må det blive. I skulle have haft dem lidt før, men travlhed og helbred ville det sådan her. Enjoy og jeg vender tilbage med flere igen….

Hvad synes du om Forandringerne på Klampenborg?

 • Synes, det er flot, og glæder mig til det færdige resultat (84%, 90 Votes)
 • Det er for meget, og charmen forsvinder (7%, 7 Votes)
 • Det er fantastisk flot, men det vil tage mig tid, at vænne mig til (6%, 6 Votes)
 • Ved ikke (3%, 3 Votes)
 • Jeg er ligeglad (1%, 1 Votes)

Total Voters: 107

Loading ... Loading ...

Tags: ·········

2 Comments so far ↓

 • Erik Søndergaard

  Jeg troede da du var der (næsten) hver dag, 😀 Jeg vil lige ud og kigge inden jeg stemmer. God dag!

 • horseracing.dk

  Nej Erik, det er langt fra endda! Jeg er i stalden ca. 2 gange om ugen, og når det går vildt for sig 3. Men det er langt fra ensbetydende med, at jeg har kameraet med. Når jeg er i stalden, har jeg sjældent tid til at futte rundt og tage fotos. Så er der mange andre “pligter”, jeg skal tage mig af. Så fotos er udover mine stalddage som regel.

  Du kan stemme lige når du har lyst!

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield