Horseracing.dk

Galopsport, galopsport og atter galopsport

Horseracing.dk header image 2

Monte Carlo

May 24th, 2014 · 1 Comment · Avl, Foto, Klampenborg

Sidste lørdag efter løb, var jeg som næsten altid, en tur i stalden. Der var linet op med noget til ganen af både vådt og tørt og en masse glade mennesker, der var inviteret til lejligheden. Hvad var lejligheden så? Ja det var noget, jeg ihvertfald aldrig har prøvet før, til trods for min snart mange år i heste- og ikke mindst galopverdenen. En hestedåb!

Grunden til alle de her mennesker’s deltagelse var, at de var inviteret til dåb, og så kunne de i den grad at følge en galophest helt fra starten, som de har muligheden for at få en part i. Hesten – en skimmel vallak (Pistachio-Miss Moet), kom som det fremgår, til at hedde Monte Carlo. Den vej rundt, er han helbror til Susanne Johansen trænede Pinocchio og Lillebror.

På fars side er Pistachio far til både de to, The One And Only, Miss Valuev, Sazerac, The Seducer, Snow Flake m.fl. og mange, som vi slet ikke har set i løb endnu.

Under hele forløbet var han helt rolig, og det eneste han gjorde, var som det ses, at indikere, at det der champagne halløj, ligesom ikke var “hans kop te”. Nederst ser han næsten ud til at sige, at nu kan det vist være godt.

Skulle nogen være interesserede i en anpart, kan man kontakte Træner Hanne Bechmann – enten på mobil: 20 65 66 37 eller på email.

Tags: ········

One Comment so far ↓

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield