Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Farvel til et stort talent

December 30th, 2006 · No Comments · Diverse, Klampenborg

Jeg så det først idag, men det har åbenbart været i hans tanker et stykke tid. Lennart Hammer, vil slutte sin fantastiske karriere. Jeg blev sgu ret så trist, det indrømmer jeg gerne. Ikke at jeg kender Lennart personligt overhovedet, men fordi det godt nok er typisk, nu hvor vi endelig har et talent, der kan gøre sig i udlandet også, og som har været helt utroligt dygtig.

Ikke at der ikke er andre, der har gjort sig bemærket, men når ret skal være ret, så vader vi ikke ligefrem i succes rent økonomisk på banen, og store talenter som Lennart er jo med til, som han selv udtrykker det, at “få Danmark på landkortet”, og det er meget vigtigt. Heldigvis gør andre – bl.a. Mark Larsen også sit i den retning. Så lad os håbe, der kommer flere til at gøre os synlige og give fremgang til sporten den vej rundt.

Når alt det er sagt, skal det ikke forståes sådan, at jeg ikke kan forstå Lennart, for det kan jeg bestemt. Har man som skrevet andre steder set og følt en snert af det liv, man må føre som jockey og tilmed omrejsende udenlands, så forstår jeg det godt. Med en ryg brækket op til flere gange, og risikoen for at ende lammet, sker det igen og formentlig smerter allerede, så er et fuldt forståeligt, men stadigt hammer-ærgerligt!! God vind fremover til Lennart.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment