Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Binary File videre i avlen – York måske?

July 26th, 2007 · No Comments · Diverse, Klampenborg

Django, som vandt Summer Cup 14. juli, som Binary File også skulle have startet i

Binary File stopper løbskarrieren. Dette er at læse på galopsport.dk. Jeg glemmer aldrig en morgen, jeg så Binary “gå stærkt”!!! Det var som skudt ud af den berømte kanon. Hold op, han kunne løbe! Men nu er det slut. Da han blev meldt fra til Summer Cup, som er optakten til Scandinavian Open, var jeg godt klar over, at det formentlig var det, klokken var slået. Men heldigvis har han et langt liv som avlshingst foran sig.

Det indikeres, at ejeren vil sælge ham fordelagtigt, hvis nogen Skandinaver byder sig. Jeg tænker jo straks York Stutteri, som mistede deres superhingst Richard of York. Ikke at han døde, men hans sæd gjorde. Det var da oplagt, at de køber Binary – det kan jeg jo så kun håbe, de også synes. Men som minimum, at han bliver i Skandinavien.

Opdateret 12. oktober 2020

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment