Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Portland Meadows Løb – Marron

September 9th, 2007 · No Comments · Foto, Klampenborg


Marron er en brun vallak v/Be my Chief – Relate, ejet af Stald Rasjen, trænet af Desmond Scarlett og redet til sejr af Per-Anders Gråberg, foran altså Kronhjort med Jacob Johansen og Arabian Word med Kim Andersen

Jeg kom “sent” afsted på banen igår, og var der ikke fra første sekund, som jeg plejer. Det var mest vejrets skyld. Så de første to løb så jeg ikke. Næste løb, som jeg så kom til var Stayer Pokalen, men de dejligste heste til start. Mødte Margit, der ville op og hente en trøje – det blæste 7 pelikaner, så hun frøs, og spurgte om jeg ville gå med. Selvfølgelig ville jeg det.

Inden da stod vi lige og nød de lækre, lækre heste. Vi sukkede og stønnede, og savlede i lange baner, for det her var virkelig “guf” – allerbedst som vi havde prist en, kom den næste endnu mere fantastisk. Ingen nævnt ingen glemt, så vi skyndte os op og hente trøje, så vi måske kunne få opløbet med. Det fik vi så deroppe, for de var hurtige, og vi var langsomme. Bongo Bello vandt og det er ham så vel ondt.

Næst efter var det en gammel bekendt af os begge, der skulle starte – Marron! Han har haft svært ved at finde formen, han på afstamningen skulle have, og kampgejsten ligeledes. Dén fandt han dælme igår da! Hold op han var god, og som hans ejer ganske rigtigt sagde, det var fabelagtigt væddeløb. Han og Kronhjort og Arabian Word kæmpede op gennem opløbet, så man var ved at gå ud af sit gode skind. Og sådan er væddeløb jo bedst… Super!!

Stort tillykke til hans ejere og træner! Det var jo egentlig ikke meningen, at jeg skulle tage billeder, og jeg havde seriøst ikke regnet med, at Marron fik numsen med sig, hvorfor jeg stod helt forkert for at fotograferer ham. Så jeg undskylder den lidt utraditionelle vinkel 😀 Til højre i billedet er det Margit, der giver Marron en hånd med.

Portland Meadows, er Amerikas første bane, der tilbød aftenløb og iøvrigt den der har flest kvindelige jockeys tilknyttet.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment