Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Hongkongs hestekræfter – Top Tyve Finalen

October 15th, 2007 · No Comments · Foto, Klampenborg

HongKong med trækker Stella

Forest nr. 2 i mål Bologne med Anette Svensson, bag dem Hong Kong med Catrine Weilby og Hanne Bechmann

Hanne Bechmann, Hongkong og Cathrine Weilby og trækker Stella

En glad Catrine Weilby tilbage efter sejren

Det handlede aldrig om andre end Hongkong – ikke for os ihvertfald. Vi tror jo på ham, og han skuffede ikke! Han er en fighterhest udover det sædvanlige og en kraftkarl så man tror det er løgn. Et stort bundt muskler af sten, og at han så også forstår at bruge dem, har han jo bevist gang på gang. Derudover er han en meget, meget sød hest at omgåes i det daglige, så man kan sådan set ikke forlange mere – at han er utroligt smuk også kan enhver jo se. Han fik front fra start, og der blev han! Så kunne de andre pakke sydfrugterne!

Han lever i høj grad op til at have en far, der hedder Hot Run! Han er en brun hingst v/Hot Run – Meditation, ejet af Philip, Simon og William Bechmann, trænet af Hanne Bechmann og igen redet til sejr af Catrine Weilby foran nr. 2 Bologne, og Tofastforyou, så nu skulle Hanne være sikret Trænerchampionatet.

Opdateret og flyttet den 25. juni 2019

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment