Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Et besøg på landet…..

November 27th, 2007 · No Comments · Avl, Foto, Karlebo


Ejendommen set fra vejen

Som det er nævnt før, var jeg forleden oppe og besøge Finish på landet – her kommer resten af billederne fra besøget! Finish, William, Hong Kong, Good Girl og Lights and Stars er alle deroppe og nyde livet nu, og ikke så underligt at de nyder det! Det er et vidunderligt sted! Lige sådan et, jeg kunne have drømt om! Jeg har “truet” med, at jeg kommer på sommerlejr oppe hos Hanne! Og så er der jo føl på vej – 2 efter Pistachio og et efter Academy Award – meget spændende!

En anden gang skal jeg tage mange flere billeder, men det må godt være lidt varmere! For hulen det var koldt – og en anden ting var, at jeg ikke kunne komme ud på folden – medmindre jeg ville vade i mudder til lidt over anklerne ihvertfald! Det ville jeg sjovt nok ikke, da jeg ikke havde gummistøvler på

Ham jeg kom for at besøge – Finish First

Good Girl som byttede plads med William Tell, da vi kom

“Madammerne” der holdt Finish i behørrig afstand

Pistachio – sød ser han ud


…. og det er han, men han er også hingst, så Hanne blev lige mindet om, at der altså er liv i ham endnu, da han skulle ind

Working Girl – er mor til Good Girl, og meget rund og lækker – hun venter sig

Sunset a la Karlebo

Opdateret 14. marts 2021

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment