Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Også på bog – Finish First

December 19th, 2007 · No Comments · Diverse, Foto, Ikke kategoriseret

dyrenesmennesker.jpgHer til morgen var min tandpine bedre, men dermed ikke sagt, at jeg ikke kunne mærke den famøse tand. Senere på morgenen fik jeg aftalt tid med tandlægen imorgen kl. 13 – så må vi se, hvad hulen der er galt, men noget er der!

Morgenen gik med dels besøg af Inge – Finish’ mor! Hun havde morgenmad med. Det var også fordi hun kom, at jeg var meget opsat på at komme i stalden idag. Det er så hyggeligt at se hende, og høre alle de gode historier hun kan. Og idag fik jeg en, der nær havde væltet mig ned af stolen. En bog, jeg længe har tænkt på, at jeg skulle ihvertfald låne på biblioteket, og endda ønske mig “Dyrenes Mennesker” af Jane Aamund, viser det sig, at hun er i sammen med Finish. Det er endda den første historie i bogen, hvilket hun også fortalte mig. Det kom sig af, at hun sagde, hun havde en CD med en masse billeder taget af en proffessionel fotograf, som blev taget, da der skulle tages til den her bog. Og så fulgte en spændende historie om, hvordan Inge kender Jane. Hun er fuld af overraskelser hende Inge – og så en af mine favoritforfatterinder, det er da lidt sjovt. Der er et dejligt billede i bogen og historien om Inge og Finish, den har jeg læst, og meget af den kendte jeg, men der var også hele Inges historie, og den kendte jeg ikke. Og det var dejligt, at komme bagom en pige, jeg er kommet til at sætte uendelig stor pris på…

Finish First
Finish First


Finish First med jockey Susanne Springer i Paddocken

Dagen i stalden gik stille og roligt med at ordne “Madam” – Lady Hjort og bagefter var det en af babyernes tur. Derefter skulle Sugar Babe ind fra Walkeren, og ingen “ben i” det! Og så har jeg jo en stående aftale med Louise også, og hun blev også nusset og smurt i alle ender idag. Hun er godt nok sjov….en stor nydelse er hun også!

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment