Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish og nye regler

March 13th, 2008 · No Comments · Behandling etc., Enghavelyst, Foto, Klampenborg

De “kære” mennesker dernede i EU har det med at bestemme den ene ting mere tumbet end den anden. Nå, nu skal skal heste chippes ifølge fødevareregler og i forhold til medicin. IKKE for identifikations/sikkerhedsformål. Det kan man selv vælge at gøre, men ellers skal hesten registreres i fødevarestyrrelsens database.

Ihvertfald betød de her nye regler, at Finish og den anden store røde (Lights and Stars), skulle chippes igår. Finish var ikke glad ved det. Dyrlæge Poul Hjort klippede lidt hår af, der hvor chippen skal i, og sådan en har altså lyd. Uha, han var nær besvimet af skræk. Heste kan så ikke besvime, men han var godt nok ikke glad ved det da, men det gik og han blev chippet.

Til gengæld var han smækfornærmet på mig længe efter… Vi havde ellers hygget os sådan inden det her, og han var blevet striglet til alle kunstens regler, og havde fået ordnet fusser. Altsammen uden, at blive bundet op. Som Cathrine sagde, at var han ikke så langhåret, så ville vi skulle have solbriller på, sådan ville han skinne – og det var da faktisk rigtig sødt sagt! 🙂

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment