Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Den fine grime

April 29th, 2008 · 1 Comment · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg


Finish iført den fine lædergrime, jeg købte igår

Igår nåede jeg lige på min vej hjem og køre forbi og købe en lædergrime, jeg havde kig på allerede sidst, jeg var hos Andersen Rideudstyr (Butikken er siden, desværre lukket). Det er en sort Cheval grime i str. Full, og Finish ser, som det ses, bare godt ud med den på. Den kostede 349,- kr. og det synes jeg ikke er slemt, for en grime af så god kvalitet, omend de fås dyrere, så kan den her holde mange år, hvis jeg passer på den.

Den kan bruges af de fleste heste i stalden, når jeg har behov, og det er rart med sit eget udstyr. Jeg er sikker på, jeg bliver rigtig glad for den. Den skal lige have en omgang sæbe og olie næste gang, jeg kommer ned, så den bløder lidt op.

Tags: ·····

One Comment so far ↓

Leave a Comment