Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Skabet skønhed

April 27th, 2008 · No Comments · Diverse, Enghavelyst, Foto, Klampenborg, Løbsdage

Finish var et fjollehoved i fredags efter løb. Vi stod og sludrede udenfor, da han gik helt amok og slog med hovedet og ikke mindst gabte. Normalt er det noget, han sådan lige gør en gang, men her blev han ved. Vi sludrede lidt, om hvad betydningen af dette egentlig var, og vi mener at han hilser og prøver at gøre opmærksom på sig selv. Ihvertfald lykkedes det fint nok som det ses. Han er svær at stå for, og som det er opdaget, kan jeg ihvertfald ikke.

Jeg gaber til gengæld af træthed. Har siddet og ordnet fotos det meste af dagen og er helt smadret nu. Mit hoved er lige ved at stå af. Men nu er det gjort. Så kan jeg skrive indlæg imorgen.

Nu vil jeg tænke på lidt aftensmad. God aften derude.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment