Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Solstråler

April 21st, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Enghavelyst, Foto, Klampenborg

Kan være flere ting. Finish er min store solstråle, og idag fik han ladet op ude på folden. Der viste sig en mulighed for at han kunne komme derud og den greb jeg til ham. Alt for ham! At mit store striglearbejde fra før, så skulle gøres delvis om, det var en anden snak. For Finish ruller sig, når han kommer på fold. Og det er okay. Han kom jo netop derud for at nyde det – og det gjorde han!

Vejret var bare dejligt idag og netop solens stråler, gør jo så meget for, at man nyder livet på en helt anden måde. Dagen gik med fodnus, stiglen og ture på banen, og alt blev nydt i fulde drag som altid. Men endnu mere p.g.a. solstråler – både den ene og den anden slags 😉

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment