Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dagens første glæde

May 30th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag


Lena på Finish – de kantrede bare idag

Var selvfølgelig turen i stalden. Det var sådan en rigtig hyggelig fredag, med lidt af det hele, og også en tur på banen. Lights and Stars og Bedandbeauty skulle gå arbejde, og Finish skulle bare kantre. Det gik fint.

Tiden går hurtigt med alt muligt forskelligt, omend jeg jo stadig er handicappet med en hånd, så kunne jeg da hente Finish på walkeren, hvor han gik mens møgmanden var på besøg, og tage Lights ind fra folden senere – med venstre hånd. Men det er nok også de eneste 2, jeg vil begive mig ud i med venstre hånd 😉 Alt i alt en dejlig formiddag som altid.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment