Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Jockey Club Cup (L)

May 23rd, 2008 · No Comments · Jockey Club Cup (L)


Opløbskampen mellem Fly Society og The Pirate

Længe så det ud til, at jeg skulle få mit ønske opfyldt, at smukke Fly Society vandt, men jeg mistænkte, at det kunne gå, som det gjorde, at The Pirate tog ham lige til sidst. Han er hamrende god den hest – uovervindelig ser det ud til nærmest. Men to fantastiske heste på 1. og 2. pladsen.

Nu har jeg jo forklaret tidligere, at jeg har en svaghed for Fly Society. Og The Pirate, har jeg masser af fotos af efterhånden, så jeg koncentrerede mig om førstnævnte. Det synes jeg, han har fortjent. The Pirate vandt med 1½ længde foran Fly Society og blev redet til sejr af Espen Ski. På de følgende pladser var Carlos Lopez på Crimson and Gold og Luis Villaroel på Eko Arabian Night – du kan se de følgende pladser her ligesom dagens andre resultater!

Her er også lidt fotos af The Pirate, men som sagt mest af Fly Society:


The Pirate og Fly Society på vej tilbage til vindercirklen


Kim Andersen og Fly Society på vej til Vindercirklen


Espen Ski på The Pirate


Der sadles af i Vindercirklen


Maria Munck og Fly Society – de to sidste fotos, er nogen af dem, jeg er gladest for. Synes de er rigtig søde

Eftersom vejret jo havde været som det var, så var jeg en klam fidus, da vi nåede hertil, endda en kold klam fidus. Så jeg tog hjem efter dette løb. Men jeg var godt tilfreds med mine fotos, men jeg skal indrømme, jeg var mere end glad for at komme hjem i bad. Det er sjældent, jeg går før tiden, men igår var altså en af undtagelserne.

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment