Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Jose Santos Handicap 2200 m

May 25th, 2008 · No Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage

Jose Santos Handicap var dagens vigtigste for mig. Finish First startede. Han var bare så cool. Det hele startede med, at han måtte stå længe i paddocken og få sat forlængelsesdimser på sin gjord, som Nicholas havde fået for kort med (han er større end man tror). De fleste galopheste, var “gået i koma” over at skulle stå der så længe, som det rent faktisk tog, at få det her gjordcirkus ordnet. Finish så ud som om, han nærmest var ved at falde i søvn. Det var bare så fint, og turen ned og hjem var heller intet problem. Rum som trak meldte, at han var det bedste træk, han havde haft. Så det kunne ikke være bedre.

Det spændende udover det, var at Nicholas Cordrey skulle ride ham for første gang. Cathrine Weilby havde valgt et andet ridt (Paramax), og dermed fik Nicholas chancen. Finish er en hest, der normalt kræver “a womans touch”, men det gik over al forventning, og Finish løb med ørerne fremme og var fantastisk hele vejen igennem. Vel unødvendigt, at sige, at vi alle var ved at revne af stolthed over ham? Han fik en 3. plads, men var med fremme helt til slut, så alle var mere end tilfredse.


Nicholas Cordrey på Finish First på vej til start


Cathrine Weilby på Paramax


Opløbet, hvor Finish ligger forest lige i midten. Han slutter 3. bag Espen Ski og Topper og Marc Stott på Pauls Pride

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment