Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ude og gå tur!

June 15th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag

Idag var jeg jo som bekendt nede og se “Prinsessen”. Det var en stor oplevelse, ligesom hun og Cathrine altid er en god oplevelse. Men græsgalopper får jeg ikke dagligt, og slet ikke med hende, så det skulle nydes. Hvert sekund af det!!!

Inden de tog afsted, havde jeg holdt Cat med selskab og gået til hånde, og det samme gjorde jeg, da hun kom tilbage. Louise blev vasket og nusset, fik smurt fusserne og alt til faget hørende. Man er vel en prinsesse 🙂

Da jeg var færdig med Prinsessen, kunne jeg tage mig lidt af ham den røde. Ikke at han skulle så meget idag, for han havde fri – helt fri, og gik ude på folden og hyggede sig. Han stod nærmest og sov sålænge solen var der. Og det var fint nok. Men det var ved at være tid han skulle ind, og så kunne jeg lige så godt gå en tur op i Dyrehaven med ham, og få lidt græs. Så det gjorde vi så, og gik der og hyggede os indtil det begyndte at regne. Vi stødte iøvrigt på en af Inges ridekammerater, som kunne kende ham, og havde hørt, at han gik fint igår. Hun ville fortælle, at han har det som “blommen i et æg”, og det måtte jeg jo så sige, at jeg troede godt, hun var klar over, men derfor måtte hun meget gerne fortælle alligevel.

Hverken Finish el. jeg er særlig vild med at gå tur i regnvejr, og da vi havde forsøgt at afvente, for at se, om det gik i sig selv, men det kun tog til med at blæse og regne, ja så tog vi benene på nakken og gik hjem. Det havde det tilsyneladende tænkt sig at blive ved med, så Maria var sød og smide mig hjem. Så skal jeg så bare gå på mine små konvelutter imorgen, men det får jeg jo så gøre, og har jeg sådan set kun godt af!

Tags: ····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment