Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dagens helt og dagens foto!

July 12th, 2008 · No Comments · Løbsdage

Dagens helt var dejlige Finish First – han blev 2. Han var SÅ tæt på at vinde, at det er noget nær et mirakel, at jeg ikke faldt om med hjertekvababbelse af bare ophidselse og spænding. Pyh! Han gik rigtig godt, og gjorde alt, hvad der var ham muligt og blev slået af Pingus og Jacob Johansen lige før mål. Men skidt med det, han gik super, og vi er glade.

Når jeg så oveni, er heldig at få sådan et skud af ham og Nicholas bagefter, så kan intet slå mig af pinden. Ikke engang, at jeg faktisk ikke er frisk! Det er klart, dagens billede! Mere på et andet tidspunkt, hvis jeg orker… lige nu er jeg træt, træt, træt! Men dagen var god også selvom det regnede godt lige kort. Holdt som bestilt op til Finish’ løb – Cornelius Vanderbilt Handicap.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment