Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Gode og mindre gode dage!

July 20th, 2008 · No Comments · Løbsdage

Dina Danekilde på Finish First i paddocken igår, trukket af Kathrine Lau

Også søde Finish har nogen sådan, og dagen igår var ikke hans. Men det var hans første start, hvor han ikke var i pengene i år, så det er faktisk okay, og det var kun godt og vel lige udenfor. Men selvfølgelig skulle vi have et billede af ham også – min øjesten ;-)

Trods alle mine gode bønner om at holde regnvejret i ave indtil Finish havde løbet, så begyndte det netop at regne lige før de skulle på banen. Finish’ løb hed William Travers Handicap og blev vundet af Marie Lüstig’s Allsussedup(GB), foran Vanity Fair og It’s Facit.

Tags: ·······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment