Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Marron’s meritter m.m. – Täby!

July 22nd, 2008 · No Comments · Photo Favourites, Täby


Marron – mrk. brun vallak v/Be My Chief – Relate, vandt Breeder’s Trophy Stayer over 2400 m på Täby

Det er ved at blive en lidt af en tendens, at Marron redder den danske ære i det Svenske! Om det er godt el. skidt, kommer jo lidt an på, hvor man ser det fra. Men når nu galt skal være, så er det såmænd ikke så ringe. Bedre sent end aldrig for ham den store, store hest, med lige så store skridt. De kom ham godt til nytte her iaften, hvor han havde lige det ekstra, for at stikke mulen frem over målstregen med ganske få skridt. Det var en fantastisk opløbskamp mellem ham, <strong>Cattleman Clipper</strong> og <strong>Ilo</strong>, hvor de kom ind i nævnte rækkefølge – lige efter fulgte Aladar og Da Vinci, Premiere Cru sluttede som 10. ud af 15. heste…

I Swedish Open Mile blev <strong>Fly Society 3. bag Eldfote, Tertullus. Både ;Lois Lane</strong> og <strong>Danish Welcome</strong> lagde hårdt og godt ud, men slog ikke til i den sidste ende. I Breeders Trophy Mile blev <strong>Master Kid</strong> 3. bag Yvonne Durant-trænede <strong>Arcus</strong>, som vandt og dernæst fulgte <strong>Duriana</strong>. I Consolation vandt <strong>Mikado </strong>med Per-Anders Graaberg foran <strong>Lorena</strong> og <strong>Aquila Flyer</strong>.

I Stayer Consolation, tog Kim Andersen også “stikket hjem” med <strong>May Spirit</strong>, <a href=”http://deborah.dk/?p=7590″>som fulgtes med Lois Lane</a> til det svenske. Så en rigtig god aften for både Kim Andersen og Søren Jensen. Tillykke herfra til dem!

Du kan se alle aftenens resultater <a href=”http://www.atg.se/ResultatServlet?datum=20080722&bankod=T%E4&betType=VP”>her</a>.

Tags: ·························

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment