Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Morgenarbejde

July 1st, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag

Cathrine Weilby yderst på Finish First og Maria Ljungberg på Bedandbeauty

Jeg vågnede selvfølgelig klokken Guderne ved hvad. Så jeg tænkte, at så kunne jeg lige så godt køre ned på banen, og se lidt arbejde. For jeg vidste, at ham den røde, skulle gå arbejde, og det ville jeg sådan set gerne se.

Jeg iførte mig det lånte kamera , og drog afsted. Der er dog et stort problem med det her kamera. Brugsforvirringen er på FRANSK!!! Er der noget, jeg ikke kan, så er det fransk, hvilket betyder, jeg famler lidt i blinde med hensyn til det her. Men lidt blev der taget og lidt af det ovenfor. Meningen var jeg ville prøve sportsfunktionen, som egentlig er den, jeg har størst behov, men massivt modlys igen idag, gjorde at de spinkle forsøg, jeg har gjort, er totalt ubrugelige. Ellers bar banen stadig præg af søndagens Derby, men ikke i form af skrald, men de hvide hortensiaer stod i store krukker i vindercirklen endnu, og der blev makrofunktionen så igen prøvet. Og dennegang lykkedes det, men da jeg så skulle prøve på nogen andre blomster også dernede så ville det ikke. Hm! Nå never mind, det var en okay tur, men da arbejderne var redet kunne jeg godt mærke, at jeg næsten ikke havde sovet, oveni at mit stakkels hoved gjorde ondt. Så jeg gik hjem og lagde mig til at sove på sofaen. Jeg vågnede kl. 12.30 med hovedpinen indtakt, og det er den sådan set stadig. Så Derbyfotos og indlæg må vente til jeg har det bedre og noget overskud at bruge af. Lige nu er der intet overhovedet.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment