Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Om finishfirst.dk

July 9th, 2008 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg

Finish First i sin boks på Enghavelyst

Meningen med dette site er ganske, ganske enkel. Det er min personlige hyldest til en galophest, jeg elsker! Så kort kan det faktisk siges!

Historien om, hvordan jeg kom ind i Finish’ liv og omvendt får du så her, og det er jo baggrunden for, at siden er her. Udover at være en hyldest til Finish, er den i høj grad også en hyldest til damen som er skyld i, at han overhovedet er her – Inge Østerbye! Det er sådan set også hendes skyld, at jeg fulgte med Finish, og for det er jeg hende dybt taknemmelig, ligesom jeg er for hendes venskab og dejlige måde at være på. Ligesom Finish kan man kun elske Inge – en dejlig pige, som jeg er kommet til at holde så utroligt meget af.

Sitet er for alle, der har lyst til at følge Finish, men er jo i høj grad ment som en hyldest også til de andre Finish-tøser, og ikke mindst som information til dem. For alle har jo del i ham, og er med til at han trives og har det godt!

Men inden jeg bliver for rørstrømsk, så kommer historien her. I det herrens år 2006, var jeg lige flyttet tilbage til byen efter 9 år på Lolland-Falster. Jeg havde været i en stald en kort overgang, men manglende forståelse for mit helbred og andre ting gjorde, at det ikke fungerede. Altså var jeg staldløs, men holde mig fra banen kunne jeg jo ikke, så jeg listede jo ned og så hestene nede på banen. På det her tidspunkt stod Finish hos Træner Helle Christensen, som havde sine heste i rejseboksene ved bagindgangen til banen, og det var jo vejen jeg kom ind. Og jeg lagde med det samme mærke til Finish.

Jeg kendte INTET til ham, hans historie el. noget som helst overhovedet, og er nok en af de få på det her tidspunkt. Men jeg havde som sagt siddet på Lolland og selvom jeg fulgte sådan med engang imellem, så bliver det jo aldrig det samme. Faktum var, at Finish var det smukkeste jeg havde set, og jeg var solgt. Før jeg mødte Finish, var røde heste sådan rent farvemæssigt, egentlig ikke min livret, men Finish var!!! Og rød det må man sige, han er. Jeg behøver vel heller ikke sige, at jeg siden har haft et helt anderledes forhold til netop røde heste *S*

Når jeg siger, at han er det smukkeste, jeg har set, så taler vi ikke kun ydre. For som med så meget andet, så hjælper skønhed ikke, hvis man er dum som en dør, el. ingen udstråling har. Men Finish er både meget klog og har tonsvis af udstråling, hvilket vist også fremgår af fotoet ovenfor. Han har noget på en gang sårbart og charmerende over sig, som er svært at forklare. Men dejlig – det er han!

Det gik jo så hverken værre el. bedre, end at jeg begyndte at hjælpe Helle lidt og den vej, kom jeg i forbindelse med for det første Finish, men også Inge, der kom og kiggede til ham stort set dagligt.


Helle Christensen og Finish

Helle havde på det tidspunkt 3 heste i træning. Finish og to årringer. Jason, som egentlig hedder Classic First, Gameboy og så Finish. Jeg var selvfølgelig også glad for de to “rødder” intet om det. Begge dejlige heste også, men det var Finish mit hjerte bankede mest for.

Tiden gik og dagene med, og så slog kræfterne ikke til længere. Ønskerne fra Helle var større end jeg magtede og mit helbred gik helt amok en overgang. Så jeg stoppede for en lang periode med at komme. Jeg fulgte selvfølgelig med i, hvordan det gik med Finish, og jeg mødte jo Inge på banen hele tiden. En løbsdag for næsten nøjagtigt et år siden, der kom jeg, og så var Finish flyttet. Jeg tabte øjne næse og mund, og var helt ulykkelig for så kunne jeg jo ikke se “verdens smukkeste hest” mere. Men der var håb, for Inge greb fat i mig, og sagde at hun synes, jeg skulle tage ned og kigge til ham. Der var han kommet ind fra landet hos Hanne, og ned på Enghavelyst. Jeg ville meget gerne ned til ham, så jeg spurgte Hanne om det var okay, og det var det da. Og siden har jeg været der og Finish ligedan, og vi trives begge to.

Finish og jeg i februar måned 2008

Deborah – 9. juli 2008

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment