Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Stald Great Joy

July 29th, 2008 · No Comments · Diverse, Foto, Klampenborg


Nicholas Cordrey på Finish da de blev 2. for nyeligt. Her ses Stald Great Joy’s farver, meget tydeligt – rød, hvid og mint stribet, med rød hue som de hedder.

Farverne har en historie, en historie der går på, at Inge har fået dem af en gammel ven, hvorfor de selvfølgelig har særlig betydning for hende. Alle registrerede hestejere med en hest i løb, skal indregistrere Løbsfarver. Du kan se, hvilke der er indregistreret på Dansk Galop’s hjemmeside. Har ejeren flere heste, løber de i samme farver. Altså følger farverne ejeren og ikke hesten, som hvis den så skifter ejer selvfølgelig også skifter farver.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment