Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vi gik en tur…

July 3rd, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag

Det var meget, meget varmt idag og Finish havde været ude umiddelbart før jeg kom. Han havde endda vist været inde et rimeligt pænt stykke tid. Jeg ville lige børste de værste svedkager af ham og ordne fusser på ham, da han brød ud i svedende plamager på halsen. At eftersvede kalder vi det.

Jeg gik ud og skyllede ham under den kolde slange og skrabede ham så tør, det nu lader sig gøre, og så gik vi en tur op i det skyggefulde Dyrehaven og fik en mundfuld græs. Vi mødte mange “kollegaer” til Finish og det var bare hyggeligt. Da han var tør og iøvrigt synes at han havde fået græs nok, så gik vi hjem igen.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment