Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Arbejdsmandag

August 4th, 2008 · 1 Comment · Dejlig dagligdag

Idag var arbejdsdag igen, og således også for Finish. Han skal ud og løbe på lørdag, så formen skulle pudses af idag. Jeg var desværre ikke selv med, da jeg kom senere afsted end planlagt. Det var ret så ærgerligt, for Finish gik på græsset sammen med en anden af vores heste, “The new boy” Escargot. Faktisk var det Lene, der red ham for første gang, og hun sagde som så mange andre, at han er ualmindelig skøn at galopperer på. Det var i strid regnvejr, de havde gået arbejde, men han havde som altid været rigtig fin. En mindre krise, da de var to hold der skulle hver sin vej. Så får han svært ved at overskue det, men det gik heldigvis hurtigt over igen, og de fik gået et fint, fint arbejde. Så det kan ikke være bedre.

Vel hjemkommet var Lene sød og overlade ham til mig, og så tog hun sig af sin hest – Escargot, som Cathrine havde redet. Han blev vasket i varmt vand, skrabet og fik ordnet fusser og så måtte det være det til en start. Senere børstede jeg så lige lidt og inden jeg gik hjem fik han dækken på. Det er trods alt gået hen og blevet lidt køligt nu.

Tags: ····

One Comment so far ↓

Leave a Comment