Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Familiesejr på Fyn

August 27th, 2008 · No Comments · Ikke kategoriseret

Her til aften sejrede Finish’ helbror Our Line (2002) – fuks hingst v/Basiluzzo – Nimble Judy med Sara Slot i sadlen på Fyn. Det gjorde han foran Le Tølbøll og Fakir, Marc Stott og Sir Alexander, Cathrine Weilby og Dylan og de sidste penge gik til Narug og Tina Mortensen. I artikel i Fyns Stifttidende, er de inde på, at det er meget, at Dylan skal give 10 kilo til Our Line. Og ja det er det, men det til trods, kommer Dylan og de to heste før ind i samme tid. Nu har jeg jo en særlig interesse i Dylan fordi hans ejer, er en god veninde, men jeg synes da, det var mere end fint, at når han nu ikke vandt, at Finish’s bror gjorde. Det skal jeg slet ikke brokke mig over. Our Line er således det sidste afkom efter Nimble Judy, der døde i 2003 19 år gammel. Our Line er ejet af Bente Østergaard, og trænet af Keld Chr. Karlsen.

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment