Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fin 4. – Lærlinge/Amatørhandicap 2200 m

August 17th, 2008 · No Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage

 width=

img_4040opt1

 width=
I paddocken før løbet igår med medlemmer af Stald Great Joy og Amatørjockey Susanne Springer, som i lighed med Nicholas Cordrey så strålende ud i Finish’ farver

width=
På vej på banen sammen med Susanne trukket af Kathrine Lau

width=
Susanne og Finish på vej til start – her indskydes en fodnote om, at Finish er stort set umulig at fotograferer uden han enten går på et ben el. i det hele taget ser underlig ud. Hvorfor ved jeg ikke, men han er bare ikke fotogen på den måde. Den ene gang det lykkedes mig, at fange ham flot gående, var billedet sløret 🙁 Det kommer til at hjælpe, når jeg får det store kamera!

 width=
Hele feltet på vej rundt svinget første gang

Det var iøvrigt i det her løb, der var et grimt uheld, med 2 jockeys impliceret. Deraf den ene ridende på Finish’ staldkammerat Lights and Stars. Jeg har her idag hørt, at Thomas Sandstød skulle være okay, men ved så ikke med Amanda Harbjerg, som red på Lucky Red, men håber det samme gør sig gældende, men eftersom hun sad op i ambulancen kan vi vist godt gå ud fra det. Lights og Finish har løbet mod hinanden mange gange og haft nogen spændende opløbskampe. Ingen af dem igår. Finish sluttede 4. hvilket var helt fint, og endnu vigtigere havde han sit gode humør og løbelysten med sig igår.

Løbet blev vundet af Allsusedup og A. Hollstenius foran Maria Carlstedt og Mr. Sand og Warams Matrix med Ricardo Ramallo.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment