Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fredelig ugeslut

August 2nd, 2008 · No Comments · Behandling etc., Dejlig dagligdag

Dagen igår var fredelig for ham den røde. Han var en lang tur i skoven sammen med Inge, der fulgtes med Cathrine (Weilby), og det havde været en rigtig fin tur. Da han kom hjem så blev han vasket, og så gik vi en tur op i Dyrehaven, og fik en mundfuld græs….

Alle der kender Finish ved, at han er jordens mest nysgerrige hest, og alt skal kigges på og intet går hans øren el. mule forbi. Her er han stoppet midt i tot græs, for at kigge og lytte efter noget 😀 Men det har vi også tid til heldigivs.

Da vi kom tilbage, fik han fred lidt, og senere fik han ordnet fusser, til den store guldmedalje og blev børstet lidt. Marlene var også forbi, og gå ham igennem ligesom flere andre, hvor jeg hjalp hende.

Tags: ·····

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment