Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nye sko og nyt udsyn

August 7th, 2008 · 2 Comments · Behandling etc.

Finish skulle have nye sko på idag. Racerskoene skal jo på til på lørdag. Smeden Rasmus Olsen, havde sat os stævne idag kl. 16. Men han blev forsinket, så det blev noget senere end det. Det var sådan set ligemeget, for så kunne Finish og jeg da nå og gå en tur. Altså gik vi op og fik en mundfuld græs og så tilbage igen.

Rasmus kom, men skulle først lige sko et par af de andre, der stod og skulle ud af døren. Men først ordnede Danny afmontering af de gamle, og så kunne Rasmus sko ham bagefter. Intet problem, jeg skulle ikke skynde mig. Men og nu kommer det store men! Midt i det hele, kom møgvognen og skulle tømme vores mødding. Den ligger lige udfor Finish’ box, og mens han holder der, kan vi hverken komme frem eller tilbage. Så for at spare tid blev Finish transporteret indenfor. Først var meningen, at han skulle i staldens eneste for en kort bemærkning tomme boks, men der var intet lys, så det endte med, at Finish blev skoet ude på gangen! Som det ses, tog han også det fuldstændig med ophøjet ro. Bagefter puttede jeg ham så i boksen indtil møgmanden kørte. Det synes han godt nok var noget underligt noget. Men jeg blev hos ham, så han ikke blev ked af det. Da møget var kørt, gik vi ud til ham selv igen, og han kunne få aftensmad i fred og ro, efter jeg lige smurte hove på ham.

Tags: ·

2 Comments so far ↓

Leave a Comment