Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Operation farveskift *S*

August 17th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto

width=

width=

 width=

width=

Om det var for at forskønne sig, el. fordi Finish syntes, at han trængte for en anden farve, eller at kamuflere, at han er ved at blive skaldet ;-), han smurte sig ind i mudder forleden vides ikke, men faktum var, at det gjorde han og det særdeles grundigt. Og han havde det herresjovt. Det er lidt skægt, for når jeg prøver at putte vand på ham, så hader han det af et godt ord, men mudderbade – det er altså lige sagen. Og så kan man jo lige kigge op, og se, om man har alles opmærksomhed. Det havde man, og kunne da så få at vide, hvor enormt dygtig man var – eller noget!

Bortset fra, at jeg jo bagefter var nødt til at hælde mere vand på ham, for at vaske mudder af ham. Det fik vi også gjort, og han var faktisk rigtig god til at stå stille for en gangs skyld. Så det kan være, han også er ved at lære det! Han er faktisk rigtig dygtig. Bagefter gik vi en tur, dels for at tørre, men også for at få lidt græs. Den del af øvelsen var nærmest som “at kaste perler for svin”, for det det havde herren bestemt ikke tid til. Han var i det hele taget meget tilpas og utrolig observerende, som kun Finish kan være det (dem der kender ham, forstår, hvad jeg mener 😉 – og et lille hop på vej hjem indikerede med streg under, at han var glad og tilpas. Noget der jo altid gør en glad.

Du kan se alle fotos af den mudderbadende Finish her.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment