Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Optakt til lørdag…

August 6th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Photos Webartist.dk


Nicholas Cordrey på Finish First, da de blev 2. 12. juli 2008. På lørdag rider Nicholas ham igen, over 1800 m. Copyright – Webartist.dk

Ovensiddende foto er brugt med tilladelse fra Webartist.dk, og må ikke kopieres til andet brug!

Dagen idag starter sådan set allerede optakten lidt til lørdagen, hvor Finish skal starte. Hanne kom og spurgte om, jeg ville prøve og rykke Supermans man. Det ville jeg da. Hun var ikke sikker på, om det ville falde i god jord. Men det viste sig, at være en ubegrundet bekymring, for han var lige så flink som Finish faktisk. Hans skulle bare lige rette lidt til, hvorimod der skulle mere af Supermans, som iøvrigt var sværere at rykke. Men de endte med at blive rigtig fine begge to.

Finish skulle på banen idag, og gå 1½ canter sammen med Jennie, og Cat og Lois. Jeg hjalp Jennie færdig og senere kørte jeg så ned og så “forestillingen” og det forløb helt fint. Inge var hidkaldt af mig, også nede og se. Da de kom tilbage vaskede jeg Finish og vi var en lille tur i Dyrehaven.

Inden løb på lørdag regner jeg med, vi vasker fusser i sæbevand, afhængig af smudsgrad, men eftersom jeg ved fra Rum, at Finish senere var på fold og lagde sig i en mudderpøl, så tror jeg, det bliver sådan!

Resten af fotos, jeg venligst har fået lov at bruge af Benedicte kommer snarest, når jeg har fået dem rettet til. Tak til Benedicte!!

Tags: ······

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment