Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tillykke med føs’dagen!

August 4th, 2008 · 2 Comments · Diverse

Det er Inge’s fødselsdag idag! Og selvfølgelig skal der lyde et stort TILLYKKE til hende, her på Finish’s side. Siden har Inge ikke hørt el. set noget om endnu, fordi det netop skulle være en overraskelse til hende til idag. Det håber jeg så, det er og at hun kan lide den.

Finish og jeg siger ihvertfald tillykke og så glæder jeg mig til at se Inge formentlig allerede senere idag!

Tags: ·

2 Comments so far ↓

 • Michael Moesby

  Hej Inge
  Du skal have et stort forsinket tillykke med dagen.
  Jeg har jo fulgt lidt med fra sidelinien og sikken en dejlig hest du har.
  Mange hilsner
  Michael

 • admin

  Kære Michael

  Jeg skal hilse dig mange, mange gange fra Inge, og sige tak for din hilsen. Hun er ikke den store “nethaj”, så hun har vist ikke engang været herinde endnu, hvilket jeg godt vidste, så jeg fortalte om din hilsen. Hun husker dig meget godt, og blev rigtig glad for at høre fra dig.

  Kærlig hilsen

  Deborah

Leave a Comment