Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Back on track – med buler og skrammer

September 15th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto

width=

Finish er tilbage i Klampenborg. Han fulgtes med Lights som ventet. Han stod og så dejlig ud ovre i sin boks, da jeg kom idag. Og bedre velkomst kan jeg jo ikke få. Så jeg “kastede mig over” ham. Han har sikkert tænkt sit, men det var der ikke at gøre ved. Jeg havde lige talt med Rum, som havde været i skoven på ham. Det var gået fint, men han berettede også, at han havde fået et par skrammer af sin tur på landet. Det er at forvente, at de får det. Et bid her, en rift der og sådan.

Finish havde så bare en skamme Rum ikke havde set (Hanne havde) – på indersiden af låret. Meget godt klaret. En pæn rift, som jeg faktisk først troede var mudder. Men det var altså en rift. Så der kom gang i vaskeriet af først ben i sæbespåner. Dels fordi de var beskidte og dels fordi, at jeg så meget bedre kan se evt. skrammer, og så fordi sæbespånerne giver et fint fedtlag på det hvide på hans sokker, så de ikke er så modtagelige for snavs. Efter det var ordnet blev riften vasket i noget decinficerende og smurt med salve. Så kunne det ikke gøres bedre, og Finish stod faktisk pænt, efter han lige havde gjort opmærksom på, at det her det døde han bestemt af. Så er det gerne sådan, at når han finder ud af, at den ikke virker, så står han stille 😉 Imorgen skal han gå arbejde, og det skal jeg se. Med lidt held håber jeg måske at kunne bringe foto. Men lad os nu se…. Han virkede ihvertfald godt tilpas idag, og det er jo godt det samme, når han skal starte på søndag. Du kan se startlisten her.

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment