Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Dagens vinder – Investment Banking Trophy

September 7th, 2008 · 3 Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage

Finish og Nicholas Cordrey som også red ham idag. Vi synes altid Finish ligner en vinder, idag var han det!

Finish skulle som bekendt starte idag på Dansk Oaks Dag i Investment Banking Trophy over 1800 m. Og selvfølgelig ville jeg gerne have været der og fulgt ham, som jeg prøver at gøre hver eneste gang han starter. Jeg tror ikke, jeg har svigtet endnu. Så meget så mere surt, at det skulle være idag. Også fordi det i det hele taget er en festlig dag.

Det korte af det lange er, at Finish vandt, og det gjorde han HELT suverænt, og han gik fantastisk. Han har også været supertilpas siden han kom fra landet, næsten overkåd, så han kunne ikke være mere fit for fight. Men banen var noget til den bløde side, så jeg var lidt i tvivl. Men han løber som regel op til pengene næsten ligemeget hvad. Utrolig ærlig er han. Idag synes han så, at nu var det tid til en sejr. Det var så flot. Han vandt foran Zazoo og Juan Pinto og Eko Flamingo og Dina Danekilde.

Tags: ·········

3 Comments so far ↓

Leave a Comment