Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Finish i Karlebo

September 14th, 2008 · 1 Comment · Diverse, Foto


Udsigt udover folden, hvor Finish også går helt nede ved hegnet bagved


Finish på folden idag


Ekstrabonus var Malene, der kom forbi og fik en sludder også, fra venstre, Lotte, Malene og Inge

Vi tøffede afsted i Lottes nye autobil. Den er rigtig, rigtig fin og vi valgte turen op ad Strandvejen. En smuk tur altid, men da særligt i sådan noget vejr, som vi havde idag. Vi drønede ikke så meget vild, som sidst, hvor Eva, Inge og jeg var afsted, men sålænge vi hygger os, gør det jo ikke noget. Og det gør vi altid. Vi nåede godt frem, men kunne ikke se skyggen af Finish. Vi blev helt bange for, at han var taget til Klampenborg, men da vi så fik øje på Lights, så var vi rimeligt sikre på, at Finish også var der et sted. Det var han, men i den anden ende af folden. Jens (Hanne’s mand) opfordrede til en tur i folden, og det lod jeg mig ikke sige 2 gange, så afsted gik det. Og ganske rigtig – helt oppe bag bakken der gik de og hyggede sig. Finish kunne tydeligt kende mig og fulgte også med et stykke af vejen. Jeg nåede at give ham gulerødder og kysse lidt på ham, og så lige pludselig tog fanden ved ham, og han galopperede fuld skrue ned mod lågen. Så kunne jeg have sparet mig, men motionen var fin nok. Senere gik de så allesammen ned i den anden ende af folden, og der gik jeg så ind igen og tog nogen billeder. Finish tog sig nogen ordentlige galopture fra den ene ende til den anden, og slog rumpen i vejret kunne han også, endda op ad bakke. Så at han var glad og tilpas, var der ingen tvivl på. Og så kunne vi jo tilfredse og glade køre hjem igen…

Tags: ·

One Comment so far ↓

Leave a Comment