Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fortjent Ferieophold

September 8th, 2008 · No Comments · Diverse

Efter den flotte sejr, blev det besluttet at Finish drager på landet igen her idag, og det gør han igen sammen med Lights and Stars. De to har stor effekt af en tur derop, hvor de rigtig hygger sig. Så der er de til næste gang de starter om en 14-dages penge. Finish vil nyde det i fulde drag. Det er straks meget værre for mig, som savner ham skrækkeligt, når han er helt deroppe…. Men jeg må jo tage op og besøge ham, og det har jeg også lovning på at komme, så snart jeg er frisk. Der er nemlig nogen, der har fået ny dyt, og den kan jo så passende blive prøvekørt en tur derop 😉

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment