Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

John Cavanagh Handicap 1800 m

September 25th, 2008 · 3 Comments · Foto, Løbsdage


Finish i Paddocken sammen med Jennie


Træner Hanne Bechmann og Jockey Cathrine Weilby morer sig i Padocken før løbet – længst tv. ses Inge Østerbye


Cathrine og Finish på vej til start


Opløbet i John Cavanagh Handicap 1800 m

I forhold til Finish’ indsats sidst, var dagens noget skuffende, for nu at sige det mildt. Han kom ikke rigtig i omdrejninger og han gad ikke rigtigt. Hvorfor det lige var, ved vi ikke. Stakkels Cat begynder at føle sig en anelse forfulgt, for han har ikke rigtig gidet med hende de sidste gange. Og jeg har lidt det samme. Hver gang jeg skal tage fotos af Cat og Finish går der “ged” i den. Havde det smukkeste billede, hvor de kantre til start, hvis ikke lige det var fordi, det var fuldstændig utydeligt. Argh, hvor skal jeg bare have det nye kamera. Finish sluttede 7. ud af 11 heste.

Tags: ··········

3 Comments so far ↓

 • John Cavanagh

  Who was this race named after? ” John Cavanagh Handicap”

 • horseracing.dk

  Hi, I’ll have a look for you and get back to you!

 • horseracing.dk

  Hi again
  I’m not associated with the track in a official capasity, but I persume it must be this guy, although he is spelled differently. I don’t know for sure, but if you want absolute confirmation you’ll have to write info@galopbane.dk – the track. The race was 21st. September 2008.

  I hope this was of help to you – the best I can do.

  Kind regards

Leave a Comment