Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ny lejlighed

September 1st, 2008 · 1 Comment · Dejlig dagligdag, Foto

width=

width=


Finish i den nye lejlighed – som det ses, er han lige så smuk og udtryksfuld som han plejer at være

Finish har fået ny lejlighed på Enghavelyst. Han står nu i containerboks. Men der er en ekstra sjov ting ved det, han har dobbelt op, for ellers kunne han slet ikke være der, og han har fået den smukkeste nabo, nemlig Lady Hjort. Så mine to favoritheste side by side. Så kan jeg ikke få det bedre, og selvfølgelig fik de halsen proppet fuld af gulerødder, og lidt æbler faldt der også af. Efter Finish var på banen vaskede Cat og jeg ham i fællesskab, og så gik jeg en lille tur med ham. Idag en lille af flere årsager. Dels var det blevet sent på dagen, og så er der en mill. børnehaver og ting i haven, og dels skulle jeg tilbage til Marlene og hjælpe hende også. Men han blev tør og fik noget græs!

Tags: ·····

One Comment so far ↓

  • Deborah’s» Blogarkiv » Solkongen

    […] idag, og den indbød til at jeg tog nogen billeder af Hong Kong, for jeg havde gode erfaringer med, fotos taget der af Finish. Som sagt så gjort. Jeg har før været inde på, at han ikke er den nemmeste hest at fotografere, […]

Leave a Comment