Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Nyt tøj og startklar

September 5th, 2008 · No Comments · Behandling etc., Dejlig dagligdag, Foto


Finish med sin faste leverandør udi sko, Smed Rasmus Olsen

Finish har fået nyt tøj – dermed ment nyt dækken. Det er et fleecedækken i den smukkeste mørkegrønne farve (ses også på ovensiddende foto), som bare klæder ham helt fantastisk. Derudover fik han racerskoene på igår, så også på den led er han helt klar. Vi gentog seancen fra sidst, og flyttede ind på staldgangen. Dennegang ikke p.g.a. møgbilen, men fordi Rasmus synes det var mere bekvemt end ovre i boxen, hvilket han har helt ret i. Som sidst tog Finish det med ophøjet ro. Han har også fået ordnet man og klippet øren, så alt er klart til på søndag, hvor han skal starte. Det eneste jeg ikke har er at vaske hans fusser i sæbespåner, som jeg jo har for vane. Dels var det ikke voldsomt nødvendigt, og dels var jeg allerede noget sløj i betrækket på det tidspunkt. Tak til Rasmus for at stille op til fotosession, dennegang lykkedes det fint som det ses.

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment