Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Og der blev pudset

September 22nd, 2008 · No Comments · Diverse, Foto

Da jeg kom idag, var “Hertugen” taget til sit landsted allerede ūüôĀ – som n√¶vnt f√łr, rigtig godt for ham, men skidt for mig, for jeg savner det r√łde spetakel, n√•r han ikke er her. Jeg m√•tte jo finde en erstatning at pusle om, og det blev William Tell, der kom til at holde for. Vi er faktisk blevet rigtig gode venner. S√• gode venner, at det lykkedes mig, at klippe den v√¶rste dusk af hans √łren! Han blev pudset og poleret s√• han var klar til Juan kom. Og s√• fik han selvf√łlgelig nogen af de guler√łdder, jeg selvf√łlgelig havde med!

Da det var gjort, var det s√•dan lidt, at jeg ikke helt vidste. S√• kom de hjem allesammen, og jeg kom p√• at ordne sadelt√łj, og nu jeg ikke kunne pusle og pleje Finish, jamen s√• fik hans l√łbstrense den helt store tur og kom p√• plads bagefter – det er den, der ses p√• fotoet ūüėČ

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment