Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Og der blev pudset

September 22nd, 2008 · No Comments · Diverse, Foto

Da jeg kom idag, var “Hertugen” taget til sit landsted allerede 🙁 – som nævnt før, rigtig godt for ham, men skidt for mig, for jeg savner det røde spetakel, når han ikke er her. Jeg måtte jo finde en erstatning at pusle om, og det blev William Tell, der kom til at holde for. Vi er faktisk blevet rigtig gode venner. Så gode venner, at det lykkedes mig, at klippe den værste dusk af hans øren! Han blev pudset og poleret så han var klar til Juan kom. Og så fik han selvfølgelig nogen af de gulerødder, jeg selvfølgelig havde med!

Da det var gjort, var det sådan lidt, at jeg ikke helt vidste. Så kom de hjem allesammen, og jeg kom på at ordne sadeltøj, og nu jeg ikke kunne pusle og pleje Finish, jamen så fik hans løbstrense den helt store tur og kom på plads bagefter – det er den, der ses på fotoet 😉

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield