Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Ren hyggedag

September 17th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto

Idag var hyggedag for den røde. Han var i skoven og mest skridte sammen med Rum, Eva og Fine Dandy. Så overbelastet blev han ikke. Da han kom hjem, ordnede jeg ham, og vi gik en tur op i Dyrehaven og fik lidt græs som det ses. Han hyggede sig og var helt afslappet og ville meget gerne spise græs idag. Når vi når et vist tidspunkt, bliver Dyrehaven overbebyrdet med børnehaver, og sådan en så jeg komme løbende i det fjerne, og så vendte vi næsen og mulen den anden vej. Det kunne godt gå hen og blive lige voldsomt nok for Finish, uden jeg dog ved det. Men så for mig da *S* Men da havde han også fået meget græs og hygget sig. Og jeg hygger mig jo altid i hans selskab.

Da vi kom tilbage blev rifter og skrammer og fødder ordnet og han blev børstet. Så var han klar til at spise sin frokost, og jeg kunne køre hjem og gøre rent 😉

Tags: ··

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment