Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sådan ser en vinder ud!

September 22nd, 2008 · No Comments · Løbsdage, Photo Christina Højelse


Nicholas Cordrey den 7. september, da de vandt – Foto venligst stillet til rådighed af Christina Højelse og må ikke bruges uden hendes tilladelse!

Da Finish vandt den 7. september, var jeg der jo ikke. Jeg lå her og var syg og dårlig. Det var til at blive helt grøn i hovedet af ærgelse over. Også fordi jeg således ingen fotos fik taget. Christina fik taget et enkelt, men hvilket et. Hun synes selv det er rystet, hvilket jeg nu har svært ved at få øje på. Men det illustrerer meget, meget tydeligt, hvorfor jeg skal have et bedre kamera snarest!!!! Jeg har fået lidt flere fotos af Christina, som jeg vil bringe snarest. Tak for fotos til Christina!

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment