Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Tilbage til arbejdet

September 1st, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto


Jockey Cathrine Weilby og Finish First – øverst sammen med Hanne Bechmann

I lørdags kom Finish tilbage til Klampenborg og Enghavelyst. Desværre kan jeg jo ikke være mere end et sted ad gangen, så jeg var der ikke til at tage imod ham. Men det var gået fint, og hans andre mødre har været der og besøgt ham, så han har fået besøg hver dag. Så han har ikke lidt nogen nød. På min vej hjemover fik jeg at vide, at han havde det godt. Og jeg har glædet mig til at se ham.

Imorges blev han børstet fint, og det var lige rette timing, for Jockey Cathrine Weilby skulle en tur på banen med ham, og de skulle sammen med Stella og Lights and Stars. Også Susie var med på Daychan omend han ikke skulle gå galop.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment