Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Det skal være nu

October 13th, 2008 · No Comments · Dejlig dagligdag, Foto

Igår morges tog jeg i stalden for at være sammen med Finish inden, han skulle på landet. Jeg havde ikke helt besluttet, om jeg kørte med derop. Det besluttede jeg så at gøre. Så meget, jeg kan deltage i hans liv som muligt gør jeg, og jeg skulle jo ikke noget.

Aftalen med Ib var mellem 9-10, så vi ventede og ventede. I ventetiden striglede jeg Finish og ordnede hans hove og smurte diverse skrammer. Bl.a. har Nicholas støvler gnavet ham i siderne (noget der nemt kan ske), og det blev smurt og han lignede en hel milliion da vi kørte. Men eftersom han sveder på turen var han jo noget mere forpjusket og se på, da vi nåede frem. Ud af transporten skulle han og det kunne dælme kun gå for langsomt. Han stod simpelthen og steppede på stedet, så det kan nok være, jeg fik fart på, og det var mere held end forstand at han ikke fik jokket mig over fusserne. Da jeg slap ham drønede han helt op på toppen af bakken, hvor han lige anes på det øverste foto.

Også Lights vågner op til dåd, når han kommer på landet. Både han og Finish skulle lige have dækkener på, inden de blev sluppet løs, og det holdt hårdt at få tid til det, også for Lights vedkommende. Han kom over på en lille fold, som ligger i forbindelse med den, der ses på det nederste fotos, hvor min gamle ven Hongkong gik. Ham fik jeg også hilst på.

Hannes mand Jens gav noget at drikke inden vi kørte, og det er altid hyggeligt lige at få en sludder inden vi drog afsted igen. Så kan vi tage turen igen formentlig på fredag vil jeg tro. Nu får vi se, om jeg tager med. Men ihvertfald er jeg der, og tager imod ham, så jeg kan gøre ham klar til om lørdagen, hvor han skal starte over 2400 m.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment