Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

“Diamond” Jim Brady Handicap 2200 m

October 12th, 2008 · No Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage


Kathrine Lau og Finish i Paddocken før løbet


Med Nicholas Cordrey på vej på banen


Med Kathrine Lau efter løbet

Finish var fantastisk igår. Han løb med al den begrejstring og glæde man kan ønske sig, og han kæmpede til stregen. Zazoo og Juan Pinto var favoritter, og de vandt også, men både Miadonna og Dina Danekilde og altså Nicholas og Finish gav den godt nok kamp til stregen. Det er få dele af et sekund vi taler om her. Så vi var meget tilfredse med Finish 3. plads. Han var svært tilfreds med sig selv, og i super humør, da vi var nede og se til ham bagefter. Så det kunne ikke være bedre.

Tags: ········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment