Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Fra land til by

October 11th, 2008 · No Comments · Behandling etc., Foto


Øverst Danny og Rasmus igang med at give Finish nye sko

Nu var jeg endelig kommet i stalden efter en hel måned igår uden hest og så var Finish borte. Det var jo træls, men så kunne jeg køre med op og hente ham senere på dagen. Det gik fint, og ingen problemer i det, udover Finish altså ikke er glad for at køre i bil og slet ikke alene. Desværre fik han slidt sin hale lidt i stykker så nu er den hårløs på en plet (kan også ses på foto) og ikke så køn. Jeg havde ellers lige fået den fin igen efter en omgang kløe på et tidspunkt. Nu er det mere end om igen. Det nummer har han ikke lavet før, men med tanke på dette kan det være, vi skal pakke den ind, når han skal retur. Lidt ærgerligt.

Han var glad for at se mig, og vi hyggede os og han blev børstet indtil Rasmus og Danny kom for at give ham nye sko på. Dels havde han mistet en forsko og dels var det tid alligevel. Johnny (hestetandlægen) var der og kigge på Neptuns tænder, så han mærkede lige, om Finish’ trængte for noget, og det gjorde han ikke. Ikke at han kunne få det lavet nu her, men så vidste vi det, men der var ingen problemer med bisserne. På de ældre gror tandspidserne ikke så hurtigt, som på yngre heste. Så han kan klare sig fint til Johnny kommer igen.

Det er løbsdag idag, og Finish skal starte i dagens sidste løb Diamond Jim Brady Handicap 2200 m med Nicholas Cordrey i sadlen.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment