Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Gulerodsleverancer og kig i arkiverne

October 3rd, 2008 · 1 Comment · Diverse, Foto, Løbsdage


Med Dina Danekilde og Kathrine Lau i Paddocken før Wililam Travers Handicap 19. juli

Nu “ligger” jeg jo stadig syg her, så jeg må foreløbig undvære Finish. Det huer mig bestemt ikke. Nu når jeg ikke kan komme ned og pusle om ham, har jeg i det mindste sørget for, at han får leveret Gulerødder, så han får, mens han er herinde. Det er jeg meget glad for. Det meldes at han har det godt.

Igår talte jeg med 2 piger fra stalden dels Susie som faktisk kantrede ham på banen igår (han havde været rigtig fin) og så talte jeg senere med Kathrine i 1½ time (som netop trækker ham ovenfor), udover at jeg mailede med Iben, som er så sød og købe gulerødder til ham. Det var rigtig dejligt lige at sludre med tøserne og få et pust af stalden ind i min stue og høre, hvordan ham den røde har det. Han virker glad, og så er jeg også glad. Tak til Susie, Iben og Kathrine for deres søde måde at være på! Det er guld værd!

Den her “indespæring” har jo så den fordel at jeg får ryddet op i arkiverne, og igår faldt jeg så over de her fotos som ikke har været vist før. Det er da godt jeg har lidt i arkiverne, når jeg ikke lige får taget noget nyt 😉 Men ingen hemmelighed, at jeg er godt træt af det!


Finish og Dina Danekilde og Rex Shipping og Jacob Johansen på vej til start i William Travers Handicapi

Tags: ······

One Comment so far ↓

Leave a Comment