Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Jagt- og Fiskerihusets Ærespræmie 2400 m

October 19th, 2008 · 3 Comments · Foto, Klampenborg, Løbsdage


Finish ankommer til banen med trækker Jennie


Rikke Munk Sørensen i Paddocken iført Finish Farver


Rikke på Finish – bag dem ses staldkammeraten Lights And Stars


Opløbet, hvor Finish er tydelig forest – jeg beklager den forringede billedkvalitet, men mit kamera skal skiftes for et bedre… i sådant et vejr her, bliver det helt umuligt


Finish nyder udsigten, mens Rikke sadler af

Dagen startede ellers godt, og det holdt tørt længere end de kloge metrologer havde lovet, men så begyndte det så desværre ganske som lovet at regne. Heldigvis i behersket grad lige til og med Finish Løb, og så blev det rigtig slemt. Som jeg har sagt før. På sådan en dag misunder jeg altså ikke jockeyerne.

Finish skulle have Rikke Munk Sørensen i sadlen for første gang igår, og egentlig er man jo noget spændt på det, når det er en ny – især med Finish, for man kan aldrig være helt sikker på, hvordan han reagerer på det. I det her tilfælde viste det sig, at være “A winning combination”. Da jeg så Rikke i Paddocken, var jeg ikke overhovedet nervøs mere. Sjovt nok stod vi og blev enige om, at vi jo gerne (sådan for sjov) ville spare regningen til rens af farver (sådan en dag, kan man dårligt se, hvad de er lavet af, medmindre de har ligget forest). Rikke sagde, at det blev ikke noget problem, for hun ville ligge forest og blive der. Og helt nøjagtigt sådan gik det bare. Det var mere end dejligt og Finish var superglad hele vejen med ørene fremme. Det kunne bare ikke være bedre. Så vi var og er glade.

Finish er også glad idag. Jeg kørte ned og ordnede ham og Lights inden Leif Schubert (ejer Lights and Stars) kom med transporten og vi kørte de to røde op på landet. Iøvrigt blev Lights 3. i samme løb som Finish og nummer 2 inde var Mette Kjelsli på Explosive Hill.

Tags: ········

3 Comments so far ↓

Leave a Comment