Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Zwicky Made in Denmark – Sessan

October 25th, 2008 · No Comments · 2-års Maidenserie, Foto, Klampenborg


Opløbet fra venstre Jacob Johansen på Beneweis, Rafel Schistl og Dee Dee, Cathrine Weilby på Sessan, (på øverste billede, kan jeg simpelthen ikke se, hvem den sidste hest er, for farverne passer ikke, men det kan næsten kun være Biggie og Nicolaj Stott)


Rafel Schistl og Dee Dee på vej til vindercirklen


Cathrine Weilby på den smukke Sessan

Jeg så hende godt i Paddocken og var ret så vild med hende der allerede. Lige min type hest – Sessan – stor velbygget og mørkebrun og tilmed ret fredelig så det ud til. Dejlig hest. Nå, men der var mange med chancer her, men jeg troede nu på det. Og det gjorde jeg så ret i. Sessan og Cathrine Weilby tog ret hurtigt hånd om situationen og de vandt i fin stil.

Sessan er en brun hoppe v/Cajun Cadet – Tower of Menga, ejet af Lone Kaj-Nielsen, trænet af Inge-Mette Dejgaard og blev redet til sejr af Cathrine Weilby foran Rafael Schistl på Dee Dee, og Nicolaj Stott og Biggie.

Tags: ·········

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment