Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Sidste løbsdag og Elisabeth Arden Handicap

November 5th, 2008 · No Comments · Diverse, Foto, Løbsdage


Finish i Paddocken med Nicholas Cordrey

Det var sidste løbsdag og Finish skulle ud på 1800 m i lørdags. Sådan lige umiddelbart en overkommelig opgave, havde det ikke lige været for 66 kg og en tung bane. Derudover skal tingene helst gå efter en snor og som Finish nu gerne ser det går, og det er jo ikke lige altid, det gør det. Med andre ord, så endte det ikke med at være hans dag. Det gjorde ikke noget, han var fint igennem det og klar til sin vinterpause.

Først var det til snak, at det skulle have været søndag, men det endte med, at blive mandag formiddag, vi (Leif Schubert og jeg) kørte Finish og Lights And Stars til Karlebo. De var ved at gå ud af deres gode skind af glæde, så det var skønt at se og som bestilt var solen kommet frem til os også. Så på den led var det en fin tur. Men jeg kommer nu til at savne begge de “røde spetakler”.

Tags: ···

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment