Horseracing.dk

Horseracing.dk header image 2

Vinterferie

November 22nd, 2008 · 1 Comment · Diverse, Foto

Idag var jeg oppe og besøge Finish på landet. Han har det dejligt deroppe, og det er ikke svært at se hvorfor. Han går på fold med en masse andre heste og hygger sig. Han var glad for at se mig, og kom også hen for at sludre. Problemet var bare, at andre også gerne ville sige hej. De er heldigvis allesammen ret selskabelige og tillidsfulde. Men det kan nok være, at de så fik læst og påskrevet af Finish. De skulle ikke røre hans “mor” det var helt sikkert. Det kan nok være, jeg skulle passe på mig, for han bevæger sig lynhurtigt og det er ikke bare sådan en truen el. læggen ørerne. Nej det er hele bagparten han vender til og så får de begge bagben i retningen. Så det endte med jeg gik min vej igen, for jeg ville ikke risikerer at komme til skade. Men jeg kunne sagtens gå rundt derinde og fotografere, hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Jeg skulle bare ikke sludre med den røde, for så ville de andre også. Men jeg nåede at kysse ham på mulen og sige hej. Det var rart. Du kan se nogen af de andre fotos, jeg tog idag her.

Tags: ·

One Comment so far ↓

  • Deborah’s» Blogarkiv » Megasplinten

    […] Det var her til morgen, at jeg skulle ringe til kirugen med hensyn til fingeren. Først var det onsdag. Men hun indvilgede i, at jeg kom forbi så det bare kunne kigge på den. Om kirugen så efter hun hørte hvorlænge jeg har gået med den besluttede, at det skulle være idag, er mit gæt. Ud kom den ihvertfald, selvom hun blev i tvivl om den overhovedet var der en overgang. Men efter bedøvelse og et lille snit tittede den frem. 1 cm splint – så der var syn for sagen. Og det var jeg jo sådan set lidt glad for, idet det ellers havde været lidt spildt krudt. Men jeg har hele tiden følt den sad der jo. Jeg fik så iøvrigt “skældud” for ikke at være gået på skadestuen. Så det må jeg så gøre en anden gang. Men en gang er nu alt rigeligt ellers mange tak. Nu er det sæbevand 2 gange om dagen til det heler og så skal jeg til tjek næste mandag. Hvad man ikke går igennem, for at se sin elskede hest. […]

Leave a Comment